Hei, olen Heidi Laine, ja nämä verkkosivut ovat ikkuna siihen mitä taiteilijana teen. Tervetuloa!

Olen kasvatus- ja opetusalan ammattilainen ja visuaalisen alan opiskelija.

 

Taiteellisessa työssäni käytän eri kuvan tekemisen tekniikoita ja mielelläni yhdistelen niitä. Piirrän ja maalaan, teen taidegrafiikkaa mahdollisuuksien mukaan ja valokuvaan paljon.

 

Sekä kuvataiteen että valokuvataiteen tuottamisessa suurin inspiraation lähteeni on luonto. Liikun luonnossa eri vuodenaikoina valokuvaten ja aistien tunnelmaa. Haluan tallettaa teoksiini luonnon värit, valot ja kauneuden. 

Retkellä 2020.jpg

Kannan huolta luonnon monimuotoisuuden säilymisestä ja tuon omalta osaltani esille sen merkityksen. Aihe on esillä myös Pekka Halosen akatemian kevään 2021 Ouroboros -näyttelyyn tekemässäni teoskokonaisuudessa Partem de natura. Siinä valokuvataiteen ja manifestin keinoin käsittelen sitä mitä ympärillämme on tapahtumassa. Sivulle phaopiskelijat.keuda.fi pääset 

Korttien valmistamiseen minua ajaa into tehdä käsillä ja ilahduttaa saajaa persoonallisella tavalla. Materiaalit, jotka eivät enää kelpaa kenellekään, saavat käsissäni uuden elämän mm. korttien muodossa. 

Toivottavasti viihdyt verkkosivujeni parissa. Päivitän sivuja tuoden uutta ja poistaen vanhaa. Käy siis usein kurkkaamassa. 

Tietoa taiteilijasta